Login  |   Ny Bruger?
Svenska (Sverige) Dansk (Danmark) Norsk bokmål (Norge) English (Estonia) English (Suomi) English (United Kingdom)

Cellebiologi & Molekylærbiologi


CELLEBIOLOGISKE/MOLEKYLÆRBIOLOGISKE TEKNIKKER anvendes i dag som standardmetoder indenfor medicinsk og naturvidenskabelig forskning. Stamcelleforædling, primærceller, PCR/qPCR og nye generationens sekvensering er eksempler herpå.

BIONORDIKA repræsentere et antal verdensførende producenter indenfor dette område. Udvikling og innovation er begreb som vore leverandører bestandigt har i fokus. Denne politik genererer nye produkter og applikationer som forskere har stor glæde af for at få en mere effektiv diagnosticering og bedre kunne forstå baggrunden for forskellige sygdomstilstande.

Indenfor Biotek- og Pharmaindustrien anvendes vore produkter til at udvikle nye substanser og processer med potentiale til at blive til nye lægemiddelkandidater.

VORE LEVERANDØRER OG PRODUCENTER kommer hovedsagelig fra USA, Tyskland og Japan. Vi har etableret en velfungerende logistikfunktion med samtlige producenter for at sikre hurtige leveranser til vore slutbrugere i Norden.

VORE PRODUKTER

HØJESTE KVALITET & SERVICE er nøgleord for BioNordika.

SCIENCE WHERE YOU ARE er et begreb som indebærer lokalt lager, lokal support og lokalt sprog. For slutbrugeren i de respektive lande betyder dette maksimal service på alle niveauer.

Vore produktspecialister/produkt-chefer har en baggrund fra forskningsverdenen som gør at dialogen vedrørende vore produkter sker på rigtigt niveau.

BioNordika Denmark A/S • Marielundvej 46E, 2. • DK-2730 Herlev • Tel 3956 2000 • Fax 3956 1942 • info [at] bionordika.dk
© 1989 - 2021 • BioNordika Denmark A/S
Salgs- og LeveringsbetingelserPersondata politik
AAA rating - BioNordika